TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör process/anläggning, Scanacon Stockholm

Nu söker Scanacon i Stockholm (Spånga) en konstruktör som ska konstruera och designa nya processer och försökutrustningar.

Har du erfarenhet av design och konstruktion av anläggning och processer? Gillar du att arbeta med utveckling och konceptdesign samt att identifiera utvecklingsbehov? Nu söker Scanacon en konstruktör som skall jobba i befintliga leveransprojekt likväl vara delaktig i att konstruera och designa våra nya produkter och försökutrustning. Scanacon befinner sig i en stark tillväxtstart och utökar nu sitt utvecklingsteam med en processkonstruktör. Scanacon erbjuder en utvecklande tjänst inom företagets kärnverksamhet där du har utrymme att forma hur rollen ska se ut.

Ditt anställningserbjudande

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Du kommer till ett litet företag med korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda som just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Scanacon har egenutvecklad teknik inom green tech och en inhouseproduktion där alla arbetar operativt samt gränsöverskridande. Scanacon arbetar med grön teknik och är ett företag som vill förändra den ohållbara situationen som jorden idag står inför. De är ett internationellt företag och i rollen som processkonstruktör blir du en viktig del i att minska deras kunders miljöpåverkan. Tillsammans bidrar alla till en mer hållbar global miljö.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör skall du vara delaktig i att driva och delansvara för för processkonstruktion och designarbetet i våra leveransprojekt samt även vara delaktig gällande konstruktionen och design av våra nya produkter och, försöksutrustningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

Värt att veta

Du ingår i ett team på fem personer med produktionstekniker, processdesigners samt processingenjörer och du rapporterar till teknisk chef. Eftersom du arbetar med allt inom design jobbar du också brett inom företaget och har många kontaktytor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren anläggningskonstruktör, har utbildning inom CAD och konstruktion Inventor, Plant 3D. Du har erfarenhet av att arbeta med anläggningskonstruktion, produktutveckling mot processindustrin och dess krav samt med mediakonstruktion. För att trivas gillar du att arbeta med utveckling och konceptdesign samt är bekväm med att identifiera utvecklingsbehov och kan översätta andras önskemål för att därefter implementera dessa i designarbetet.

Som person ser vi att du är självgående och bekväm med att driva design/konstruktion på egen hand. Du gillar att arbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål och du trivs i en flexibel organisation med varierande uppgifter och ansvar. 

Alla lediga jobb