TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till Kungliga Operan i Stockholm

Är du ingenjör, arkitekt eller designer? Kungliga Operan i Stockholm söker en Konstruktör som ska göra verklighet av visioner!

Vill du ständigt utmanas kreativt och lockas av att vara del av teatermiljön? Gillar du nya tekniker och material och har erfarenhet av att skapa ritningar i 3D? Bra! Nu söker Kungliga Operan i Stockholm en Konstruktör som ska arbeta tätt ihop med det konstnärliga teamet och skapa konstruktioner för högkvalitativa opera- och balettföreställningar!

I rollen som Konstruktör har du dialog med många kollegor och avdelningar varje dag. Här får du planera byggen, skapa 3D-ritningar och följa upp hantverkarna i det dagliga arbetet. Välkommen till en inspirerande arbetsmiljö där du som Konstruktör får vända uppochner på material, både i huvudet och på scenen!

Ditt anställningserbjudande

Hos Kungliga Operan får du vara en del av den ledande institutionen inom opera och balett i Sverige. Här får du arbeta med en vision om att vara tillgänglig för alla och ständigt skapa konstruktioner för att beröra med starka känslor. Du kommer till en arbetsplats som är en del av de internationella opera- och danssammanhangen. Som Konstruktör får du vara med i utbytet mellan människor från skilda kulturer - där du samarbetar med andra scener i Sverige och andra operahus i världen.

Som Konstruktör inom nationalscen får du utmanas att hela tiden vara i framkant när det gäller utveckling, förnyelsearbete inom konstnärlig kvalitet och hantverksskicklighet. Här får du jobba, i ett flöde, med modern teknik mellan papper och scenen. Du får laborera med många olika metoder, miljöer och idéer - med både klassiska och nyskrivna produktioner. 

6 v semester
6 v semester
Naprapat
Naprapat
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör vid Kungliga Operan har du en nyckelroll med många kontaktytor eftersom du dagligen arbetar med alla avdelningar, det konstnärliga teamet och hantverkare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Detta är en heltidstjänst med placering i Gäddviken Dekorverkstad i Nacka. I verkstaden arbetar 23 medarbetare där ni blir ett team om tre konstruktörer. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har konstruktionskunskap inom ett CAD 3D-program. Eftersom det är en internationell miljö krävs att du talar och skriver både på svenska och engelska.

Meriterande är även:

För att lyckas i rollen är du en kommunikativ och relationsorienterad person eftersom du dagligen samverkar med andra. Du är kreativ och flexibel då idéer kan förändras snabbt samt strukturerad i ditt arbetssätt eftersom du behöver organisera information från andra och presentera ditt arbete för andra.

Alla lediga jobb