TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till Malmberg Energy i Kristianstad

Vill du jobba med miljötekniska lösningar i en entreprenöriell miljö? Malmberg Energy i Yngsjö, Kristianstad söker en konstruktör!

Malmberg Energy i Yngsjö, strax utanför Åhus i Kristianstad kommun, utökar teamet med ytterligare en mekanikkonstruktör. Som konstruktör kommer du att arbeta med miljötekniska lösningar inom geoenergi och biogas. Du får hos oss chans att arbeta med hela processen, från idé till färdig lösning. I rollen arbetar du nära vår tillverkning som finns vägg i vägg och du får därmed chans att se dina tekniska lösningar i verkligheten. Vill du bli del av ett entreprenöriellt bolag som snabbt går från idé till handling? Hos oss på Malmberg Energy får du möjlighet att påverka, frihet att ta ansvar för dina uppgifter i projekten och chans att bli del av ett stabilt företag i en miljöteknisk bransch.

Ditt anställningserbjudande

Malmberg Energy erbjuder dig en utvecklande och teknisk roll som konstruktör. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi. Våra värderingar är kompetens, kreativitet, öppenhet och glädje.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du blir del av ett team bestående av automationsingenjörer, mekanikkonstruktörer och processingenjörer. Din närmaste chef är teknik- och utvecklingschefen. Tjänsten är placerad i Yngsjö och resor kan förekomma i tjänsten.

Våra förväntningar

Du har erfarenhet av mekanik- och / eller rörkonstruktion och därmed van att använda cad (3D). Du har en högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller likvärdig erfarenhet. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv. Har du erfarenhet av ped-direktivet och / eller atex-direktiven är det meriterande, men inget krav. Även erfarenhet av beräkning och / eller dimensionering är meriterande. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, söker vid dig med kunskaper i både svenska och i engelska.

Du har ett innovativt och lösningsorienterat sätt. Att ta ansvar är också något som du är bra på och du ser till att hela kedjan fungerar. Du trivs på en entreprenörsdriven organisation som har snabbt till beslut och där bra på att anpassa dig till nya förutsättningar. Du samarbetar bra med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Alla lediga jobb