TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till Marco i Ängelholm

Marknadsledande företaget VPG som tillverkar kundanpassade lyftbord söker en konstruktör. Låter det intressant?

Är du intresserad av att jobba som konstruktör på ett tillverkande företag, där du arbetar nära produktionen och har chans att snabbt få feedback på dina tekniska lösningar? Till Vertical Positioning Group i Ängelholm söker vi dig som vill arbeta som mekanikkonstruktör. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På marknadsledande företaget Vertical Positioning Group, som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet, får du möjlighet att arbeta med varumärken som Marco, Hymo, Jihab och Saxon. Applikationsområdena för deras lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Här får du möjlighet att arbeta i en bred roll som innefattar konstruktion, produktionsberedning och framtagande av dokumentation kopplat till produktionsordern.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 105 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 15 personer. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet.

Alla lediga jobb