TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till vårt nätverk i Sundsvall

Är du konstruktör och intresserad av konsultuppdrag inom el-, mekanik- eller designkonstruktion i Sundsvall? Läs mer nedan

Vi på TNG Tech expanderar vårt nätverk och letar efter dig som är konstruktör för framtida konsultuppdrag inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion och designkonstruktion hos våra kunder i Sundsvall med omnejd. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med mångsidiga och intressanta uppdrag inom ditt expertområde.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på ditt expertisområde, uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:

Värt att veta

Våra kunder finns i Sundsvall med omnejd och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och med erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion eller designkonstruktion. För att trivas och vara framgångsrik som konsult ser vi att du är du är lösningsorienterad, tar ansvar för att leverera dina uppgifter med kvalitet och i tid och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du är flexibel, kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga.  

Alla lediga jobb