TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom HR / Personal

HR business partner / HR-Interim till ett uppdrag hos en kund i Norrköping

Har du erfarenhet av operativt chefsstöd, rekrytering och employer branding och finns tillgänglig omgående på heltid under 12 månader? Då kan du vara den vi söker för ett konsultuppdrag till vår kund i Norrköping. Vi söker både dig som arbetar som underkonsult eller som vill bli anställd på heltid som konsult hos oss.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som HR business partner får du arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Fokus i rollen är brett HR arbete - operativt och strategiskt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har ett driv och en förmåga att utveckla HR-arbetet tillsammans med HR-chefen och en HR-medarbetare. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift. Vidare så har du en hög integritet och ett systematiskt arbetssätt samt har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Du bör även vara lyhörd, drivande och ansvarstagande samt trivas att arbeta i ett företag med stark familjekänsla, där kunden står i fokus.

Alla lediga jobb