TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult (deltid) inom HR / Personal

HR-generalist / HR-specialist till ett deltidsuppdrag till kund centralt i Örebro

Har du erfarenhet av personaladministration och finns tillgänglig omgående på deltid (ca 30-50%) under 3-4 månader? Då kan du vara den vi söker för ett konsultuppdrag till vår kund som sitter centralt i Örebro. Vi söker dig som arbetar som underkonsult eller som har annan sysselsättning och vill bli anställd på deltid som konsult hos oss.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som HR-generalist får du arbeta med varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Fokus i rollen är personaladministration och stöd till chefer i organisationen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har en god systemvana. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift. Vidare så har du en hög integritet och ett systematiskt arbetssätt samt har lätt för att skapa kontakt med andra människor.

Alla lediga jobb