TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Administration till TNG i Stockholm!

Nu söker vi dig med erfarenhet av administration till kommande uppdrag hos våra kunder. Bli en del av TNGs konsultnätverk!

Har du tidigare erfarenhet från administrativt arbete? Är du serviceinriktad, noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter? Toppen! Då kan du vara den administratör vi söker för kommande konsultuppdrag i Stockholm.

Som konsult På TNG får du inte bara ett jobb utan en möjlighet att forma din karriär som administratör. Vi letar efter dig som är driven och som vill vara en nyckelspelare i våra konsultuppdrag i Stockholm. Vi vet att din erfarenhet är en tillgång, och hos oss kommer du att använda den för att möta spännande utmaningar och utvecklas i olika branscher. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom administration kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att administrera och dokumentera uppgifter hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Som konsult på TNG är du en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Vi erbjuder möjligheter att arbeta med administration inom olika branscher, inklusive bank- och finanssektorn, tillverkningsindustrier, utbildningsföretag, servicesektorn, försäljningsföretag, teknisk utveckling och marknadsföring. På våra kunders arbetsplatser kan vi antingen bemanna hela team eller så kan du arbeta tillsammans med företagets befintliga personal. Dessutom är det inte ovanligt att våra konsulter erbjuds fast anställning på företaget efter avslutat uppdrag.

Våra förväntningar

För att lyckas som administratör och konsult behöver du:

Alla lediga jobb