TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom cybersäkerhet – Orange Cyberdefense

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill vara med på vår resa att bygga Europas ledande Cyber Security företag?

Bli konsult hos oss och var med och utveckla Europas ledande företag inom cybersäkerhet. Hos oss får du möjlighet att rådge och konsultera Sveriges största företag och myndigheter och hjälpa dem hitta nya sätt att skapa en säkrare IT-miljö. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill utveckla dina specialistkunskaper inom området tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor, då kan detta vara din nästa utmaning.

Vill du vara med på vår resa framåt? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink)!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.
Hos oss skapar vi nytt och driver utvecklingen framåt!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult kommer du, tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister analysera våra kunders behov och rådge dem under deras förändringsresa. Du kommer att ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Hos oss kan du få uppdrag inom alla delar av cybersäkerhetshjulet såsom insamling, prevention, detektion och respons. Som konsult kommer du att ställas inför ständigt nya utmaningar och behöver vara öppen för nya uppdrag där du kan behöva rycka in snabbt eller gå utanför ditt specialistområde.

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag.

Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetslivserfarenhet inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet, och har jobbat tekniskt under några år. Med dig har du goda kunskaper inom Unix/Linux och Windows. Då våra konsulter verkar inom ett brett område söker vi passionerade individer från många olika områden. Kanske har du arbetat med systemadministration, förvaltning, drift, nätverk och infrastruktur eller arkitektur. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom.

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig. Du utmärker dig med din analytiska förmåga och ditt systematiska arbetssätt.

Du är tydlig och effektiv i din kommunikation och bekväm i att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Alla lediga jobb