TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom HSE

Vi söker en HSE-konsult på 50% till vår kund i Falun.

Vill du arbeta i en spännande roll som HSE-chef i ett marknadsledande och globalt företag? Bra! I rollen som HMS-chef kommer du bland annat få möjlighet att leda verksamhetsområdet enligt fastställd budget och med hänsyn till gällande säkerhetsföreskrifter, leda och genomföra internrevisioner och företräda HSE-området i den lokala ledningsgruppen. Uppdraget beräknas starta i början av nästa år.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Du blir personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska trivas på ditt uppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HSE-chef kommer du att:

Värt att veta

Du kommer att företräda HSE-området i den lokala ledningsgruppen. Du kommer även initiera arbetsmiljö- och miljömål i målarbete med ledningsgruppen. Du kommer regelbundet informera verksamheten om nyheter och förändringar i HSE-området.

Rollen innebär också att du kommer ansvara för att:

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning på minst gymnasienivå och tidigare erfarenhet från liknande befattning. Du har erfarenhet och utbildning i ledarskap, presentationsteknik och kommunikation. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Utöver det har du utbildning i Bättre Arbetsmiljö (BAM) och Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA). Du har även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb