TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom HSE till Örebro

HSE-konsult för ett längre konsultuppdrag i Örebro. Sök idag!

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande uppdrag inom HSE där du får arbeta både operativt och strategiskt! Uppdraget är på ett marknadsledande företag där du får ansvara och driva frågor inom kvalitet- säkerhet och miljöledning. Uppdraget beräknas starta omgående. Låter det spännande?

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi söker också dig som har eget företag med F-skatt och gällande försäkringar. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HSE-ansvarig kommer du att:

Värt att veta

Du kommer att företräda HSE-området och rapporterar till ansvarig chef inom området. Du kommer regelbundet informera verksamheten om nyheter och förändringar i HSE-området.

Rollen innebär också att du kommer ansvara för att:

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning samt tidigare erfarenhet från en liknande befattning. Du har erfarenhet och utbildning i ledarskap, presentationsteknik och kommunikation. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Utöver det har du utbildning i Bättre Arbetsmiljö (BAM) och Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA).

Du har även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb