TNG
Konsult inom kreditrisk till välkänt företag

Konsult inom kreditrisk till välkänt företag

Kreditanalytiker sökes till välkänd kund i centrala Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-25
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ida Nordin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Kreditanalytiker sökes till välkänd kund i centrala Stockholm.

Vi söker nu en kreditanalytiker till vår välkända kund med placering i centrala Stockholm! Vill du utvecklas inom bank och finans? Och har du tidigare jobbat i roller inom ekonomi- och/eller finans? Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kreditanalytiker hos vår kund får du möjlighet att jobba självständigt med kreditanalys av finansiella institut och stater. Du får också analysera den globala och politiska utvecklingen. 

Detta är ett konsultuppdrag, och i rollen får du möjlighet att jobba självständigt med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Du får chansen att använda din analytiska sida, och det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kreditanalytiker. Varmt välkommen med din ansökan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kreditanalytiker utför du kreditanalys av finansiella institut och stater, inklusive banksystem. Och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: 

  • Presentera analyser och rekommendationer i kommittéer, både skriftligt och muntligt. 
  • Delta i utvecklingen av gruppens arbetssätt och kreditanalysverktyg. 
  • Bevaka och analysera den globala politiska och ekonomiska utvecklingen, samt uppdatera kreditanalys av kundens motparter vid behov. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli en del av ett duktigt och motiverande team som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Introduktion kommer att hållas på kontoret för att du ska få bästa möjliga start! 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kreditanalytiker ser vi gärna att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter i roller inom ekonomi eller revision. Du har kunskap inom kreditanalys och finansiell analys, och du har mycket bra kunskap om finansiella räkenskaper och analys av dessa.

Du är självgående och analytisk och är vet hur det fungerar med distansarbete. Med andra ord tycker du om att bygga sociala relationer både under fysiska och virtuella möten. 

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av kreditanalys av finansiella institut, men inget krav. Avancerade kunskaper i Excel och Power BI, Tableau, SQL, Python eller annat programmeringsspråk är också meriterande. 

Du har även: 

  • Akademisk utbildning med inriktning redovisning/finansiering, nationalekonomi/internationell ekonomi eller motsvarande. 
  • Minst 3 års relevant arbetserfarenhet. 
  • God användarvana i Excel 
  • Allmän digital kompetens, det vill säga att du snabbt lär dig att arbeta i olika applikationer och system. 

 

Vi ser också att du talar flytande svenska i tal och skrift, och god engelska. Har du internationell bakgrund och/eller internationell erfarenhet ser vi det som ett extra plus för tjänsten. TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-25
Ida Nordin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro