TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Supply Chain till TNG Tech i Skåne

Vill du arbeta som konsult inom Supply Chain? Varmt välkommen att bli en del av TNG Techs nätverk för konsulter i Skåne!

Som interimskonsult hos TNG Tech får du möjlighet att i rollen som konsult arbeta hos olika innovativa, ledande bolag där du bidrar med din erfarenhet inom Supply Chain. Som underkonsult finns chansen att ha en varierad vardag då du själv bestämmer vilka uppdrag du tackar ja till. Ligger din erfarenhet inom Supply Chain och är du redo att jobba som interimskonsult?

Välkommen med din ansökan.


Ditt anställningserbjudande

Som konsult ges du möjligheten att arbeta med flera olika bolag och branscher, vilket gör rollen som konsult varierande och omväxlande! I vilken omfattning du vill jobba väljer du själv eftersom du som konsult tackar ja till de uppdrag som du vill ha. Som konsult arbetar du mycket under eget ansvar och utmaningar i en fri roll.

Med din expertis som konsult kliver du in i ett läge som ofta är kritiskt och du behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter. Det kommer perioder som är mer intensiva och under andra perioder är det lugnare. Tempoväxlingar som helt enkelt gör arbetet som konsult både utvecklande och omväxlande!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Typen av uppdrag varierar. Kanske kliver du in i ett chefsuppdrag, som specialist eller i en mer operativ roll. Exempel på arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika områden av supply chain samt erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och erfarenhet inom Supply Chain. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du har lätt att se helhetsperspektivet och drivs av att optimera flöden och generar kostnadsbesparingar som nyttjar företaget i stort.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra

Alla lediga jobb