TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemspecialist inom Processindustri, Plantvision

Är du intresserad av processoptimering och har erfarenhet av processindustri inom konstruktion eller underhåll! Läs mer nedan!

Söker du en spännande möjlighet att bidra till effektiviseringen av svensk industri genom att förbättra både processteknik och IT-lösningar? Är du samtidigt intresserad av att jobba i en konsultativ roll med en stabil och trygg anställning hos en av Skandinaviens främsta konsultfirmor?

Plantvision söker nu efter dig som besitter några års erfarenhet från verksamheter eller anläggningar inom processindustrin, inklusive pappersbruk, stålindustrin, gruvbrytning, läkemedelsproduktion eller kemisk/petroleumindustri.

Om du är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter och ständigt utveckla din kompetens, skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemkonsult kommer du arbeta på olika spännande uppdrag och ha utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna processerna men också kundernas.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som systemkonsult kommer du:

Du kommer att behöva ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Alla lediga jobb