TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom inköp med inriktning hållbarhet

Har du erfarenhet av ansvarsfulla inköp och hållbarhetsutveckling? Vi söker dig som är intresserad av uppdrag i Stockholm!

Har du erfarenhet av ansvarfulla inköp och är redo för en ny tjänst eller nytt konsultuppdrag? Bra! Bli en del av vårt nätverk så kan vi matcha din profil mot våra kundförfrågningar.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta i olika världsledande, innovativa bolag där du med din erfarenhet inom hållbarhetsarbete och ansvarsfulla inköp kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan av dessa kompetenser i Stockholm och Mälardalen.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Oavsett om du är konsult eller anställd erbjuds du en roll med betydande eget ansvar och varierande utmaningar, där du får använda din expertis inom ansvarsfulla inköp för att hjälpa bolaget i sitt hållbarhetsarbete.

Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Vill du agera som underkonsult går det givetvis också bra. Då behöver du ha F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Oftast handlar uppdraget eller tjänsten om att du behöver kartlägga inköpsprocesser, implementera metoder för att identifiera risker i leverantörskedjan samt övervaka leverantörernas hållbarhetsarbete. Du behöver också stötta kollegor internt och gentemot kunder och leverantörer. Du ser över alla delar av leverantörskedjan för att se till att bolaget når sina hållbarhetsmål. 

Genom att integrera hållbarhetsaspekter i inköpsprocessen kan du hjälpa företaget minska sin miljöpåverkan, förbättra sitt samhällsansvar och möta kraven och förväntningarna från intressenter som kunder, investerare och samhället som helhet.

Värt att veta

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag och tjänster under 2024. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom inköp, med minst några års erfarenhet av hållbarhetsarbete och ansvarsfulla inköp. Vi ser gärna att du besitter kompetens och erfarenhet inom revision tex ISO 14001 eller SA 8000.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra.

Alla lediga jobb