TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom inköp till TNG:s konsultnätverk

Vill du bli en del av TNG Tech konsultnätverk? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet av och kompetens inom inköp.

Är du konsult eller underkonsult med gedigen erfarenhet och kompetens inom inköp? Drivs du av att utveckla, optimera och generar kostnadsbesparingar och optimera cash flow? Bli en del av vårt nätverk redan idag!

Genom vårt konsultnätverk anlitar vi på TNG Tech konsulter för både kortare och längre uppdrag med placering hos våra uppdragsgivare. Du har frihet att själv välja dina uppdrag, hur och när du arbetar samt får möjlighet att utveckla din karriär utifrån dina behov. Efterfrågan på våra konsulter är stort och vi får löpande in nya förfrågningar.

Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar och möjlighet att verka på många intressanta företag i varierande branscher.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Efterfrågan på våra konsulter är stor och vi får löpande in nya förfrågningar. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi välkomnar även dig som vill vara underkonsult enligt gällande villkor för det.

Att ingå i vårt nätverk har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag så kommer du;

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech anlitas du för både kortare punktinsatser och längre uppdraguppdrag inom vårt område inköp.

Våra uppdragsgivare anlitar oss när man har behov av att ta in en specialist för ett avgränsat projekt, som expert vid ett förändringsarbete eller som stöd under en pågående rekryteringsprocess – antingen som specialist, linjechef eller projektledare. Som konsult inom inköp behöver du ha gedigen erfarenhet av bland annat strategiska leverantörsrelationer, registervård, strategiplaner, förbättringsarbete för att lyckas.

Värt att veta

Som del av TNG Techs konsultnätverk kommer du ha nära kontakt och stöttning av våra konsultchefer. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta intressanta och utvecklande uppdrag där du är anställd av oss eller agerar som underkonsult och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb