TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom inköp till vårt nätverk i Örebro

Har du erfarenhet inom operativt inköp och vill arbeta som konsult? Gå med i vårt konsultnätverk inom Örebro län.

På TNG Tech samarbetar vi med välkända företag i Örebro ( Mälardalen ) och vi får kontinuerligt in förfrågningar på erfarna konsulter inom inköp. Nu söker vi dig som trivs och vill utvecklas i rollen som operativ inköpare. Kanske är du nyfiken på att arbeta som konsult eller redan van konsultrollen? Oavsett, ser vi fram emot din ansökan till vårt nätverk - En möjlighet till en utvecklande och varierande karriär som konsult inom inköp!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att arbeta som konsult innebär att du håller i taktpinnen och har möjlighet att tacka ja till just det där uppdraget som motiverar dig och tar din karriär framåt. Du ges mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. 

Som konsult hos oss på TNG Tech har du dedikerad konsultchef och trygga anställningsvillkor. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal vilket innebär att du som anställd omfattas av alla lagar och regler som gäller för kollektivavtalet. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på företag, men vanligt förekommande uppgifter är:

Värt att veta

I rollen som operativ inköpare ansvarar du för det löpande inköpet hos vår kund (det kan gälla en eller flera leverantörer). Rollen innebär ofta att du har många kontaktytor, både internt och externt.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som inköpare har du några års erfarenhet av operativt inköpsarbete och avrop. Du är van vid att arbeta i affärssystem och har även goda kunskaper i Excel. Då våra kunder verkar både inom den nationella och internationella marknaden, har du goda kunskaper i svenska och/eller engelska.

Som person trivs du med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde. Utöver detta arbetar du proaktivt för att hindra att eventuella problem uppstår.

Alla lediga jobb