TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom inköp till vårt nätverk

Är du erfaren inom inköp? Är du intresserad av kommande uppdrag i Stockholm under vår och sommar? Läs mer nedan

Har du erfarenhet inom inköp och söker nytt jobb eller uppdrag? Har du kanske jobbat som inköpsassistent, projektinköpare, inköpschef eller strategisk inköpare? Bra! Bli en del av vårt nätverk så kan vi matcha din profil mot våra kundförfrågningar. Oavsett om du är i början av din karriär eller har lång erfarenhet och arbetar interimt söker vi dig som är intresserad av kommande uppdrag inom alla områden av inköp under vår och sommar i Stockholm och Mälardalsområdet.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi på TNG Tech får löpande in intressanta och utmanande kunduppdrag från välrenommerade teknikföretag som har behov av konsulter och medarbetare inom inköp både på kort och lång sikt. Majoriteten av våra kunder arbetar inom processindustrin, högteknologisk produktutveckling, energi- och fastighetsbranschen, gruvnäringen, samt infrastruktur.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Rollen varierar beroende på uppdragets karaktär. Vi får förfrågningar där företaget har behov av bland annat operativ- eller strategisk inköpare, interim inköpschef, projektinköpare, inköpsassistent eller inköpskoordinator. 


Du kommer bidra med din kompetens och erfarenhet inom inköp för att driva verksamheten framåt och säkerställa en välfungerande inköpsprocess. I vissa uppdrag får man möjlighet att jobba med kategori- och leverantörsstrategier, samt att leda kategoristyrningsprojekt med fokus på analys och strategi.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika områden av inköp samt erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och erfarenhet inom inköp.  Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du har lätt att se helhetsperspektivet och drivs av att utveckla inköpsstrategier, optimera och generar kostnadsbesparingar som nyttjar företaget i stort.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska väl.

Alla lediga jobb