TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom logistik till TNG Tech, Stockholm

Vill du bli en del av TNG Techs konsultnätverk? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet och kompetens inom logistik/produktion.

Är du konsult eller underkonsult med gedigen erfarenhet och kompetens inom logistik och produktion? Skulle du beskriva dig själv som en Supply Chain Management expert, har du erfarenhet av roller som logistikchef, planeringschef, produktionschef samt erfarenhet av att arbeta som konsult eller underkonsult? Bli en del av vårt nätverk redan idag!

Genom vårt konsultnätverk anlitar vi TNG Tech konsulter för både kortare och längre uppdrag med placering hos våra uppdragsgivare. Du har frihet att själv välja dina uppdrag, hur och när du arbetar samt får möjlighet att utveckla din karriär utifrån dina behov. Som konsult hos oss på TNG Tech erbjuds du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag i varierande branscher. Väx tillsammans med oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Efterfrågan på våra konsulter är stor och vi får löpande in nya förfrågningar. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi välkomnar även dig som vill vara underkonsult enligt gällande villkor för det.

Att ingå i vårt nätverk har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag så kommer du;

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech anlitas du för både kortare punktinsatser och längre uppdrag inom lager, logistik och supply chain. 

Våra uppdragsgivare anlitar oss vid behov av att ta in en specialist för ett avgränsat projekt, som expert vid ett förändringsarbete eller som stöd under en pågående rekryteringsprocess – antingen som specialist, linjechef eller projektledare. Som konsult inom lager, logistik, supply chain och produktion arbetar du bland annat med transportplanering, layout & process flöde samt produktion- och kapacitetsplanering beroende på våra uppdragsgivare behov.

Värt att veta

Som del av TNG Techs konsultnätverk kommer du ha nära kontakt och stöttning av våra konsultchefer. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta intressanta och utvecklande uppdrag där du är anställd av oss eller agerar som underkonsult och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb