TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom supply chain till vårt nätverk

Är du konsult med erfarenhet inom supply chain? Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt nätverk för konsulter i Stockholm!

Har du erfarenhet som interimskonsult inom supply chain och är redo för nytt uppdrag? Bra! Bli en del av vårt konsultnätverk så kan vi matchar din profil mot våra kundförfrågningar.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i olika världsledande, innovativa bolag där du med din erfarenhet inom supply chain kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag på såväl deltid som heltid inom supply chain i Stockholm och Mälardalen.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som konsult tackar du ja till de uppdrag som du vill ha och att jobba som interimskonsult innebär en del tempoväxlingar. Under vissa perioder är det mer intensivt och under andra perioder lugnare.

Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in om arbetsuppgifterna.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Rollen som interimskonsult inom supply chain innebär oftast att man arbetar som specialist eller chef. Med din kompetens bidrar du med transport- och lageroptimering, materialadministration, logistikstrategi och supply chain management. Du ska kunna snabbt sätta dig in och får koll på hur verksamheten fungerar, var det uppstår hinder och hur det är möjligt att optimera, förbättra och effektivisera för att vara kostnadseffektiv och öka vinstmarginaler.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika områden av supply chain samt erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom supply chain, gärna i en ledande roll. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du har lätt att se helhetsperspektivet och drivs av att optimera flöden och generar kostnadsbesparingar som nyttjar företaget i stort.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra.

Alla lediga jobb