TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter inom Teknik till TNG Tech!

Söker du nya konsultuppdrag med teknisk inriktning? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Söker du nya uppdrag till hösten och är intresserad av teknik? Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag inom områden Supply Chain (inklusive logistik & inköp), Engineering och Production. Uppdragen är på såväl deltid som heltid i Stockholm och Mälardalen.

Vi har ett brett nätverk med företag inom olika branscher, vilket innebär att du får möjligheten att utforska olika karriärvägar och skapa en bred erfarenhet. Våra företagspartners sträcker sig från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life Science och Logistik. Bli en del av vårt konsultnätverk så kan vi matchar din profil mot våra kundförfrågningar.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, konkurrenskraftig lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult på TNG Tech kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande uppdrag hos etablerade företag inom områden som Supply Chain, Production eller Engineering. Du kommer att ha en fri roll med mycket eget ansvar, vilket ger dig chansen att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer att få möjlighet att bidra till att lösa utmaningar och problem inom dessa områden genom att använda dina kunskaper och färdigheter. Om du är redo att ta dig an utmaningar och utvecklas tillsammans med oss, så är detta rätt roll för dig!

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb