TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsulter till vårt interimsnätverk i Örebro

Har du erfarenhet som interimskonsult? Vi utökar vårt interimsnätverk till TNG Tech i Örebro.

Har du gedigen erfarenhet som interimskonsult och är van att leda under förändring? Vi på TNG Tech utökar nu vårt interimsnätverk ytterligare och söker dig som är interim produktionschef, logistikchef, projektledare eller motsvarande. Vi på TNG Tech jobbar med namnstarka kunder i ett flertal branscher där du får vara med och göra skillnad. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Våra uppdrag innefattar roller som exempelvis Operations Manager, Logistics Manager och Project manager där du kan vara både konsult och underkonsult. Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som interimskonsult hos TNG Tech kan arbetsuppgifterna bland annat vara att:

Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en vidareutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet. Vidare har du erfarenhet av ledarskap i en producerande verksamhet.

Vi ser också att du har erfarenhet från att arbeta med ständiga förbättringar, är en van användare av ERP-system, har goda kunskaper inom Lean Production samt god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb