TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsultuppdrag inom inköp/transportplanering

Har du erfarenhet av inköp och/eller planering av transporter? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

För kunds räkning söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom planering av transporter och/eller inköp. Tjänsten är ett tidsbegränsat uppdrag på cirka 6 månader med placering i centrala Malmö.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 6 månader med chans till förlängning.

Din arbetsplats är det aktuella företagets kontor i Malmö och du rapporterar till företagets VD. Företaget är ett mindre företag med 14 anställda som levererar sina produkter på internationell nivå. Du har många kontaktytor både internt med sälj- och produktorganisationen och externt med leverantörer /speditörer.

Våra förväntningar

För rollen som operativ inköpare söker vi dig som har:

Som person har du god analytisk förmåga och bra på att koordinera ditt arbete. Du kommunicerar väl och förmedlar budskap på ett tydligt sätt då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Därför är du också duktig på att bygga och underhålla relationer. Du fattar sunda och genomtänkta beslut i de situationer som du hamnar i.

Alla lediga jobb