TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsultuppdrag inom teknisk kundsupport

Customer Support Specialist till kund i Landskrona

Är du strukturerad och serviceminded och har erfarenhet av teknisk kundsupport?

Nu finns chans till ett längre uppdrag inom sälj och kundsupport med start omgående. Som Customer Support Specialist kommer du att tillhandahålla intern och extern kundsupport för att öka kundnöjdheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående med placering i Landskrona och som förväntas pågå under ca 6 månader.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhandahålla intern och extern kundsupport samt samordna med relevanta stakeholders för att öka kundnöjdheten.

I rollen ingår bland annat:

Värt att veta

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter gärna inom teknisk kundsupport. 

Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Goda erfarenheter av SAP är meriterande. 

Som person är du ansvarstagande, serviceminded och strukturerad. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

Alla lediga jobb