TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsultuppdrag – Underhållsingenjör till Ludvika

Erfaren underhållsingenjör med kompetens inom el till konsultuppdrag hos framstående industri i Ludvika.

Vill du vara en drivande kraft inom underhållsteknik och elektriska system hos en organisation som präglas av ständig innovation och teknisk framsteg? Har du dessutom erfarenhet som underhållsingenjör med kompetens inom el? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker en underhållsingenjör / -tekniker med erfarenhet och kompetens inom el för konsultuppdrag hos ett globalt bolag i Ludvika.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Hos oss kommer du:

Våra förväntningar

Vi söker en underhållsingenjör med några års erfarenhet inom elteknik och en kandidatexamen i elektroteknik eller relaterat område. Fullständig elbehörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med underhållssystem är nödvändig, liksom starka färdigheter i att läsa och tolka kretsscheman samt självständig felsökning. Praktisk erfarenhet av akut avhjälpande underhåll och förmågan att planera och genomföra strukturerade driftavbrott är viktiga kvalifikationer. Starka kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta i team, kombinerat med flexibilitet och säkerhetsmedvetenhet, är också önskvärda egenskaper. Dessutom värderar vi en kontinuerlig vilja att upprätthålla kompetensen genom att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna inom elteknik och underhållsbranschen

Alla lediga jobb