TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kontorsansvarig Receptionist till TNG i Stockholm!

Nu söker vi Vikariat - Kontorsansvarig Receptionist till oss på TNG!

Är du en fena på administration, serviceinriktad och prestigelös? Som Kontorsansvarig Receptionist får du varierande arbetsuppgifter – allt från att vara första kontakt för våra besökare och leverantörer till att skapa trivsel och säkerställa så att allt flyter på för vår personal på kontoret.

Är du stresstålig och klarar att hålla flera projekt i gång samtidigt, då kommer du att trivas hos TNG och på vårt huvudkontor i Solna, Arenastaden.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd på TNG får du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Kontorsansvarig Receptionist kommer du ha en bred roll med många arbetsuppgifter. Ett axplock är:

Värt att veta

Du kommer att bli anställd via TNG, anställningen är ett 12 månaders föräldrar vikariat med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Måndag till Fredag 8.00-17.00 förutom Tisdag då du kommer att arbeta 7.30-16.30. Start 12 September.

Som anställd på TNG omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån arbete inom reception, kontorsansvarig och administration samt att du kan arbeta självgående. Du är strukturerad, prestigelös och lösningsorienterad.

Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person och situation.

Du har goda kunskaper i Office 365, samt är flytande i svenska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb