TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kontorsassistent inriktning Marknad till Makita

Är du i början av din karriär, vill jobba som kontorsassistent och samtidigt utvecklas inom marknadsområdet? Sök till Makita nu!

Nu har du som är serviceinriktad och i början av din karriär chansen att få jobba i en övergripande roll som kontorsassistent samtidigt som du får en inblick och erfarenhet av många delar av marknadsområdet. Du kommer att jobba på Makita i Stockholm, ett familjärt företag som verkar globalt och som står inför en spännande framtid och utveckling. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett intressant och välkänt bolag inom sin bransch. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 12 månader med goda möjligheter till förlängning/överrekrytering. I din framtida roll kommer du ha kundkontakt samt vara kontaktperson för avdelningar som Sälj och Marknad. Vidare erbjuder vi dig:

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kontorsassistent kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kontorsassistent kommer du arbeta 38 h i veckan och start förväntas vara under maj/juni 2019. Kontoret är hemtrevligt och ligger i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil. Ibland kommer du även att behöva medverka vid events och/eller säljkonferenser varför en viss flexibilitet vad gäller arbetstider kan behövas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och kanske något års vidareutbildning inom marknadsföring. Du har förmodligen tidigare arbetslivserfarenhet ifrån serviceyrken med administrativa inslag samt en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Din skriftliga kompetens kommer vara viktig då du kommer formulera enklare säljbrev samt pressreleaser och även behöva översätta produkttexter från engelska till svenska.Vi tror att du är systemvan och kanske har du även viss kunskap i Indesign?

Vi tror att du är prestigelös, strukturerad och noggrann till ditt sätt. Ditt driv och engagemang smittar och din positiva attityd välkomnas varmt som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

Alla lediga jobb