TNG
Koordinator Bildproduktion  till GS1 i Stockholm

Koordinator Bildproduktion till GS1 i Stockholm

Är du en serviceinriktad administratör med bildkunskap? Nu söker GS1 i Stockholm en koordinator till Bildproduktion - sök nu!

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-04-28
Centralt kontor Centralt kontor
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du en serviceinriktad administratör med bildkunskap? Nu söker GS1 i Stockholm en koordinator till Bildproduktion - sök nu!

Vill du jobba i ett tight och sammansvetsat team i en organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? CGI (Computer Generated Images) kommer t.ex. vara ett av dina fokusområden och du kommer att arbeta för GS1, en global verksamhet, som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden. I rollen som koordinator på Bildproduktion är du en viktig länk mellan företaget och kunderna samt kommer vara en nyckelperson internt för att arbetet mellan Bildproduktion och övriga avdelningar ska fungera. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 erbjuds du en spännande tjänst på en not-for-profit organisation där eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. I din framtida roll kommer du ha mycket kontakt med olika avdelningar och kunder till GS1. Du kommer få en god inblick och förståelse för verksamheten och den digitala utvecklingen inom detta område. Utvecklande arbetsuppgifter samt ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen kommer stärka din framtida kompetens samtidigt som många nya kollegor och intressanta kunder kommer att bredda och stärka ditt professionella nätverk.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Bildkoordinator kommer du att: 

  • koordinera produktionen med fokus på vår CGI (Computer Generated Images) i form av att hantera bokningar, skicka offerter, se till att deadlines följs och annat tillhörande administrativt arbete
  • sköta korrespondensen med kund angående t.ex. artworks (vid CGI beställningar)
  • direktkontakt med kunder vad gäller förfrågningar samt diskutera och komma med olika lösningsförslag
  • ha det övergripande ansvaret för secondline ärenden som kommer från Kundserviceavdelningen
  • ha ansvar för avdelningens mejlbox
  • förse ekonomiavdelningen med månatliga underlag
  • aktivt bearbeta/ringa ut till främst befintliga kunder för att sälja och marknadsföra såväl CGI och fototjänster inom Validoo MediaStore samt övriga tjänster inom GS1

I rollen som bildkoordinator kommer du ha ett nära samarbete med övriga kollegor i fotostudion som exempelvis 3D-artister, fotografer och bildredigerare. Du kommer även få ansvara för större projekt och beställningar som kommer till avdelningen.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på kontoret i Hammarby Sjöstad, där Validoo fotostudio är placerad, och där teamet för Bildproduktion sitter. I teamet är det 8 personer varav ca hälften är frilansare. Du jobbar i trevliga lokaler med vanliga kontorstider. I din roll kommer du ha stora möjligheter att lära och utvecklas i din kompetens av både de närmsta kollegorna men även av övriga avdelningar som t.ex. Sälj, Kundservice och Marknad.

Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och tillsättning kommer ske så snart rätt kandidat är på plats.Tjänsten är på heltid och tillsvidare, men startar med en 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för den här rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning samt någon form av utbildning inom bildhanteringen eller relevant arbetslivserfarenhet från jobb på t.ex. agentur, bildbyrå, reklambyrå eller som fotoassistent. Detta för att du på bästa sätt ska kunna kommunicera och förstå vad våra kunder efterfrågar samt kunna svara på kundens frågor på ett professionellt och relevant sätt.

Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceorienterad, driven och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och företaget verkar på en global marknad, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är strukturerad, skapar ordning samt prioriterar och ansvara för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Då tjänsten är ny och under utveckling, ser vi gärna att du är lösningsfokuserad och öppen för att både ta till dig nya, samt utveckla redan befintliga arbetsprocesser .

 

GS1 Sweden

GS1 Sweden

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

Se filmen om Validoos tjänsteutbud. Validoo är en del av GS1 Sweden.

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-28
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Virkesvägen 26, Hammarby Sjöstad