TNG
Koordinator inom Engagement support till Deloitte

Koordinator inom Engagement support till Deloitte

Vill du bygga din karriär inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Bra! Sök rollen som Koordinator idag.

Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ida Nordin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Vill du bygga din karriär inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Bra! Sök rollen som Koordinator idag.

Trivs du att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en internationell, expansiv organisation i ett högt tempo är detta arbetet för dig. Vi söker en medarbetare till gruppen Engagement support på Deloitte, inom vårt affärsområde Tax- Global Employer Services. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får utvecklas och växa i en internationell miljö. Bara du sätter gränserna för hur långt du vill nå hos oss.

På Deloitte ser vi det som en självklarhet att du ska få fortsätta utmanas och utvecklas i din yrkesroll. För oss är det viktigt att varje medarbetare ska få gehör för sina karriärsmål och snabbt få möjlighet att förverkliga dessa. För att möta målen blir du tilldelad en coach som följder dig under din karriär. Tillsammans utarbetar ni konkreta mål att arbeta efter och plockar fram din maximala potential så att du stärks, utmanas och vågar gå vidare i din utveckling.

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator inom Engagement support är du bland annat en del i våra klientteam och koordinerar globala uppdrag. Du kommer att ha daglig kontakt med klienter och kollegor i hela världen. Arbetsuppgifterna är varierande och du stöttar våra team med uppgifter som oberoendekontroller, avtalsdokumentation och med att bearbeta underlag för fakturering.

Du kommer att arbeta tillsammans med administrativ personal på Deloittes utländska servicecenters. Här ingår bl a att

  • Ta fram arbetsinstruktioner, handleda, följa upp och stötta dessa medarbetare i deras arbetsuppgifter.
  • Sköta kontakter med olika myndigheter, klienter och med andra Deloitte-kontor.
  • Registrering och uppladdning av dokument, hantering och uppföljning av olika ansökningar, hantera möteskoordinering, ta fram rapporter samt hantera listor i Excel m.m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbete. Du är bra på problemlösning samt är strukturerad, noggrann och prestigelös.

Du bör tycka om att arbeta både självständigt och i grupp samt tycka om att vara spindeln i nätet. Du är flexibel och trivs med omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel. Grundläggande ekonomikunskaper är meriterande men inget krav.

 

Deloitte

Deloitte

Deloitte är ett av Sveriges ledande konsult- och revisionsföretag. Vi är verksamma inom revision, skatterådgivning, riskhantering, finansiell rådgivning, digitalisering och managementkonsulting. Idag har Deloitte 312 000 medarbetare i 150 länder och vi fortsätter ständigt att växa. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt på ett 20-tal andra orter.

Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Ida Nordin
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11,