TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator inom marknadsföring till Arjo i Malmö

Vill du arbeta med marknadsföring i en dynamisk och internationell miljö? Sök uppdraget som marknadskoordinator till Arjo i Malmö!

Drivs du av att arbeta i en koordinerande roll inom både digital och traditionell marknadsföring? Som marknadskoordinator hos Arjo i Malmö får du möjlighet till en varierande roll inom marknad och sälj för Arjos nordiska organisation. Här får du arbeta med koordinering av aktiviteter, kampanjer, digitala kanaler, broschyr- och produktmaterial och sociala medier i en fartfylld miljö med många kontaktytor!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator är du den lokala kontakten för marknadsföring, kommunikation, varumärke och CVI ("Company Visual Identity") mot marknads- och kommunikationsavdelningen för den nordiska organisationen innefattande Sverige, Norge och Danmark. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start i början av februari 2023. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med god möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är Arjos huvudkontor i Malmö och du tillhör den nordiska organisationen. Du har många kontaktytor och samarbetar nära säljchefer och säljteam för de nordiska länderna, dvs Norge, Sverige och Danmark. Du rapporterar till VD:n för norden.

För att få en god introduktion till uppdraget ser vi gärna att du har möjlighet att resa till de nordiska länderna vid enstaka tillfällen. 

Våra förväntningar

För rollen som marknadskoordinator söker vi dig som har:

Då rollen innebär många kontaktytor tror du att du trivs i en kommunikativ roll där du får interagera med olika funktioner inom organisationen. Du har förmåga att hantera och växla mellan parallella uppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt då rollen är varierande och bred. Vidare motiveras du av att ta initiativ till att driva arbetet framåt likväl som att du skapar goda arbetsrelationer. 

Alla lediga jobb