TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator inom transport till Aritco i Stockholm

Aritco i Järfälla, Stockholm söker en koordinator inom transport, läs mer nedan.

Har du tidigare arbetat med transportbokningar och trivs i en affärsnära roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Är du kommunikativ och van att arbeta med många kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker nu en koordinator inom transport till Aritco i Järfälla, Stockholm som har ambitionen att inom 3 år vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Aritco är vi övertygade om att framgång nås genom engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. 

För oss är det därför viktigt att våra medarbetare mår bra och ledningen ser Work life balance som en viktig del för alla oss som arbeta i organisationen. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och Benify. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. 

På Aritco är våra medarbetare vår viktigaste tillgång och låter dem berätta om varför du ska bli en del av oss:

6 v semester
6 v semester
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Bidra i vår kedja av att erbjuda våra kunder bästa transportmöjligheterna.
• Boka transporter för hissar men även för reservdelsorders som kräver palltransport.
• Veckoplanera på produktionstavlan – uppdatera skeppningsdatum.
• Hantering av certifikat och transportdokumentation
• Ansvara för framtagning och hantering av dokumentation som skall godkännas av handelskammaren.
• Ansvara för utleverans av hissar och reservdelsorders som kräver palltransport.
• Dagligen vara i kontakt med kunder och transportbolag rörande transporter.
• Kommunicera avvikelser med kunder och transportleverantörer.
• Se till att hissar inte skickas såvida betalning ej är ok.
• Ansvara för och hålla orderrutiner uppdaterade.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 på fredagar (det går bra att börja klockan 08.00 om det önskas) med chans till flexibilitet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med med transportbokningar tidigare gärna i en koordinerade roll. Du är flytande i svenska och engelska tal och skrift samt en van användare av MS Office och har arbetat i något ERP- system. Det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och som person är du analytisk, strukturerad, kommunikativ och tycker om att planera. Rollen som koordinator inom transport innebär mycket planering, kommunikation och prioriteringar. Du förstår vikten av ett professionellt agerade även när situationen är stressig och arbetar alltid för att leverans och kundnöjdhet ska hålla högsta standard. Du är van att skapa hållbara relationer, såväl internt som externt. Prestigelöshet och förståelse för hur du bidrar till helheten är avgörande. Du är positiv och att se lösning istället för problem genomsyrar allt du gör.

Alla lediga jobb