TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör med teknisk kompetens till Transitio

Nu söker vi en koordinator / administratör med teknisk kompetens till AB Transitio i centrala Stockholm!

Har du teknisk kompetens och är en fena på administration, serviceinriktad och prestigelös? Om du dessutom är initiativtagande och klarar att hålla många bollar i luften samtidigt kommer du att trivas bra i den här rollen. Som administratör på AB Transitio får du varierande arbetsuppgifter och är den som skapar trivsel och säkerställer så att allt flyter på för våra medarbetare på kontoret i Stockholm. Du kommer även stötta våra medarbetare på vårt kontor i Västerås på distans.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AB Transitio ägs av 20 av Sveriges Regioner och vårt uppdrag är att anskaffa, finansiera och förvalta spårfordon samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som våra ägare behöver.

Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Genom åren har vi tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser och utvecklar vårt arbetssätt genom ständiga förbättringar. Vår utvecklingsresa fortsätter!

Vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till värdeorden och att alla i organisationen kan stå bakom dessa.

I vår senaste medarbetarenkätundersökning uppnådde vi mycket gott resultat med ett snitt på 91% i trust index.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du ha en bred roll med många arbetsuppgifter. Du kommer vara en nyckelperson som levererar den bästa kontorsservicen till medarbetarna på företaget.

Exempel på arbetsuppgifter av administrativ karaktär:

Exempel på arbetsuppgifter av mer teknisk karaktär:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag som startar i augusti och pågår i sex månader, med möjlighet till överrekrytering. Du kommer vara anställd hos TNG men arbetet kommer ske från AB Transitos lokaler i centrala Stockholm och arbetstiderna är 08.00-17.00.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, samarbetsinriktad och har hög serviceanda. Du bör vara tekniskt kunnig och ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig bekväm med Office-paketet och det är meriterande om du är allmänt IT-kunnig.

Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person och situation.

Alla lediga jobb