TNG
Koordinator till Deloitte i Stockholm

Koordinator till Deloitte i Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av en koordinerande roll? Deloitte söker nu en medarbetare till deras Staffingfunktion!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-11-21
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Pauline Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Har du tidigare erfarenhet av en koordinerande roll? Deloitte söker nu en medarbetare till deras Staffingfunktion!

Söker du efter nästa utmaning och vill arbeta med bemanning av konsulter? Gillar du att arbeta i högt tempo och trivs med att ha många bollar i luften? Har du även ett öga för detaljer där du får använda din analytiska förmåga? Nu söker Deloitte en bemanningskoordinator till deras Staffingfunktion i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du arbeta på ett expansivt internationellt företag i ett spännande affärsklimat där du får möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Rollen erbjuder dig att arbeta varierat med många olika kontaktytor. 

Som medarbetare på Staffingfunktionen på Deloitte kommer du bli en del av ett administrativt team som består av fem personer. Du kommer att arbeta med den interna funktionen för bemanning som i huvudsak hanterar bemanningen av klientuppdrag. Rollen innebär breda kontaktytor och du kommer löpande hantera inkommande förfrågningar. Tempot är högt och det är därför viktigt att du snabbt kan ställa om och prioritera effektivt när det kommer nya uppgifter med korta deadlines.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som bemanningskoordinator kommer du bland annat att:

  • Hantera löpande förfrågningar och bokningar i bemanningssystemet
  • Ta fram information som behövs i samband med tillsättning av team till uppdrag, såsom information om konsulternas kompetenser och erfarenheter, för att kunna sätta samman optimala team utifrån ett resurs- och arbetsbelastningsperspektiv
  • Uppdatera register i Excel samt förbereda rapporter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till april 2022 med chans till förlängning, med start så snart som möjligt. Företaget sitter i fina lokaler innanför tullarna. Arbetsplatsen präglas av en öppen och social företagskultur där det gärna anordnas events och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och har ca 1-3 års erfarenhet från administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att arbeta med texter på båda svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i MS-Officepaketet, främst Excel. Tidigare erfarenhet av bemanning eller konsultbranschen ser vi som meriterande. 

Som person är du prestigelös och lugn i ditt sätt att vara. Du trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta proaktivt och ligga steget före. Du kan behålla lugnet även när tempot är högt och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är vidare orädd och har skinn på näsan då du kommer att supporta chefer på olika nivåer. Då tjänsten innebär varierad administration är det av stor vikt att du är noggrann i ditt arbete och att du är flexibel då nya arbetsuppgifter dyker upp. Självklart är du en teamplayer som bidrar till ett bra samarbete på kontoret.

Deloitte

Deloitte

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-21
Pauline Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11, Stockholm