TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator till FANN i Stockholm

Har du erfarenhet av en koordinerande roll och vill arbeta med service, system och administration på ett miljötekniskt företag?

FANN VA-Teknik AB i Täby, Stockholm söker nu en koordinator. Rollen som koordinator är hos oss ny och du blir del av vårt kompetenta supportteam. Vår support hjälper en variation av kunder och erbjuder så väl grossister, kommuner som fastighetsägare våra hållbara avloppsanläggningar. Du kommer att arbeta med kundresor i vårt CRM och arbeta tät med marknad. Har du erfarenhet av som koordinator i en försäljningsinriktad organisation får du hos oss möjlighet till en utvecklande tjänst.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Administrativ koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka FANNs framgångssaga. Hos oss har du på sikt möjlighet att växa och utvecklas.

FANN är ett miljöteknikföretag som sätter fokus på hållbarhet. De har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än tre decennier har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan. FANN är en platt organisation, har ett bra arbetsklimat och hos dem får du möjlighet att utvecklas.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du tillhör Support-teamet som består av fyra personer och får ett eget rum på kontoret i Täby. Du rapporterar till Innesäljchefen.

Resor kan även förekomma i formen av kundbesök.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en roll som koordinator i en försäljningsinriktad organisation. Du har lätt för lära dig system och det är meriterande om du har erfarenhet av CRM- och/eller affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-systemet Super Office och/eller affärssystemet Monitor. Du har goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel. Du har goda kunskaper i både svenska och i engelska, då kontakter på båda språken förekommer i denna roll.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att bidra med idéer & testa nya sätt att göra saker. Då rollen innebär att du är en slags spindel-i-nätet behöver du vara bra på att prioritera och kunna agera snabbt i olika situationer.

Alla lediga jobb