TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm

Vill du jobba i en bransch som gör skillnad för klimatomställning? Installatörsföretagen i Stockholm söker nu en Koordinator.

Trivs du i en koordinerande roll där du får vara en viktig nyckelperson? Vill du göra skillnad tillsammans med en av Sveriges viktigaste branscher inom klimatomställning? Som Koordinator hos Installatörsföretagen i Stockholm har du en omväxlande roll med varierande arbetsuppgifter där service och kvalité är centrala delar.

Installatörsföretagen är en branschorganisation som stöttar och hjälper sina medlemsföretag att bli bättre arbetsgivare och mer framgångsrika som företagare. Låter detta intressant och vill du bli en del av teamet i Installatörsföretagens medlemsservice?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer tillhöra avdelningen Medlemsservice med 26 kollegor spridda i landet. I rollen som Koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och möjlighet att påverka Installatörsföretagens tillväxt och digitaliseringsresa.

Hos oss på Installatörsföretagen jobbar vi ständigt med att skapa vår kultur där alla ska trivas. Kreativitet, ödmjukhet och personlighet genomsyrar vårt dagliga arbete. Du kommer till en vänlig organisation där vi lyssnar på varandra, delar med oss av vår kunskap och arbetar gemensamt för att nå våra mål.

För oss på Installatörsföretagen är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och ger alla våra medarbetare möjlighet att jobba hybrid en eller ett par dagar i veckan och övriga dagar få träffa trevliga kollegor på kontoret. Vi erbjuder våra anställda lunchförmån, friskvård, sjukvårdsförsäkring och flexibla arbetstider.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

I din roll som koordinator kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara;

Värt att veta

Rollen som koordinator kommer att bestå av varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en central och viktig nyckelperson för olika enheter. Du kommer tillhöra avdelningen Medlemsservice och även vara behjälplig till dina kollegor på avdelningen Arbetsmarknad. Installatörsföretagen arbetar mot en mer digitaliserad framtid och ser fram emot att du vill vara med på den resan. 

Du kommer till fina lokaler vid Skanstull på Södermalm i Stockholm. Start sker så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att jobba under kontorstider med möjlighet till flextid och hybrid efter upplärningstid. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av koordinering gärna inom en medlemsorganisation. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, serviceinriktad och strukturerad. Eftersom du har mycket intern och extern kontakt är det viktigt att du kan skapa hållbara relationer och förstår vikten av service och en god dialog. Att få vara en spindel-i-nätet-funktion är något du känner dig trygg i och motiveras av.

Har du kunskap i arbetsrätt är detta meriterande då det kan finnas behov av denna kunskap i teamet arbetsmarknad.

 

Alla lediga jobb