TNG

Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm

Vi söker nu en Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm, läs mer nedan och sök redan idag.

Uppdragsgivare Installatörsföretagen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Linnea Wäringe
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vi söker nu en Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm, läs mer nedan och sök redan idag.

Tycker du om en händelserik vardag, att jobba med koordinering samt att arbeta självständigt? Har du tidigare erfarenhet av arbete som Koordinator, Chefsassistent eller liknande roll? Vi söker nu en självgående Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm som är tillgänglig omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Du kommer också att arbeta med mycket koordinering samt arbeta proaktivt genom att ta mycket egna initiativ för att på bästa möjliga sätt stötta styrelsen, kollegor och flera inom organisationen.

Installatörsföretagen erbjuder sina anställda och konsulter betald massage på arbetstid, lunchförmån och arbetstider som innebär flexibilitet och förenklar resterande livspussel. Du kommer vara placerad i deras mycket fräscha lokal som är belägen vid Skanstull på söder med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Administrativ support samt kontinuerligt bistå i det dagliga arbetet för hela Installatörsföretagen, ibland ensam och ibland tillsammans med övriga koordinatorer.
  • Medverka vid styrelsemöten, föra protokoll/anteckningar.
  • Sammanställa material inför möten, konferenser etc.
  • Producera material för utskick/inbjudningar.
  • Planera/boka resor, möten, evenemang och konferenser.
  • Ansvara för att uppdatera intranätet med det material/underlag som tilldelats.

    I denna konsultroll som Koordinator kommer du att vara stöd till hela Installatörsföretagen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, men huvudsakligen kommer du genom administration och koordinering ge support och service.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag inledningsvis, men för rätt person kommer tillsvidareanställning att erbjudas.
Uppdraget / tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla men ska rymmas inom fönstret 07.00-18.00. Installatörsföretagens behov är så snart som möjligt, och önskar därför start omgående. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående, driven och initiativtagande. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta i andra personers vardagliga arbete. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv och problemlösande inställning och du anpassar dig efter person samt situation – du är en handlingskraftig person som alltid arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet. 

Du har goda kunskaper i Office 365, har arbetat i något CRM system samt är flytande i svenska tal och skrift.
Det är meriterade om du har erfarenhet från Sharepoint, EpiServer och / eller Apsis.

Installatörsföretagen

Installatörsföretagen

Vi är en bransch- och arbetsgivarorganisation som stöttar våra medlemmar i deras vardag samtidigt som vi jobbar för deras framtid. Vi har våra rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Men då det stod tydligt att de allt högre kundkraven i kombination med en snabb teknisk utveckling gjorde att marknaderna för VVS- och elteknikföretag ofta överlappade varandra enades våra krafter. Allt för att kunna fortsätta att stötta våra medlemmar effektivt i framtiden, och för att bli en ännu starkare röst i samhället.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm. Vi har tolv distriktskontor - från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Installatörsföretagen representerar över 3 600 medlemsföretag med runt 50 000 medarbetare. Medlemsföretagens intressen tillvaratas genom bland annat påverkansarbete mot och information till myndigheter, politiker och allmänheten.

1 januari 2018 bildade EIO och VVS Företagen bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen. Det är tillsammans med våra medlemmar som vi har bildat Föreningen Installatörsföretagen. Syftet med en ny gemensam förening är att ge föreningen en större och starkare röst för påverkan och genomslag. Vi är stolta över att representera branschen för tekniska installationer och här ska vi vara den naturliga samtalspartnern.

Uppdragsgivare Installatörsföretagen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-13
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet


Ringvägen 100, 118 60 Stockholm


map