TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator till stort bolag i City

Nu söker vi en administratör / koordinator till huvudkontoret för ett stort bolag i Kungsträdgården i centrala Stockholm

Har du jobbat som administrativ koordinator med chefer eller på ledningsnivå? Vill du ha en varierad roll där du får jobba både högt och lågt? Vi intervjuar löpande så sök tjänsten redan idag!VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator kommer du i huvudsakligen att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten utgår från kundens huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm och startar så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är tidsbegränsad och pågår i cirka ett år efter start.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

Alla lediga jobb