TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kreditanalytiker till Södertälje, Stockholm

Nu söker vi en kreditanalytiker till vår kund i Södertälje!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som kreditanalytiker? Är du dessutom strukturerad, analytisk och gillar problemlösning? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag! Vi söker en kreditanalytiker till vår kund i Södertälje, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är en medelstor organisation som värdesätter varje anställd, men som genom den stora koncernen också besitter många möjligheter. Det är det bästa av två världar! Här erbjuds utrymme för handling, och för ambitiösa och idérika individer finns stora möjligheter att påverka. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

Som Kreditanalytiker kommer du ingå i kreditavdelningen som ansvarar för hela kreditprocessen, från kreditbeviljning till konkurs- och obeståndshantering. Som kreditanalytiker rapporterar du direkt till kreditchefen och ingår i ett team om sex kreditanalytiker med djup kompetens av kreditgivning till bilbranschen. Du arbetar med kreditbeviljning för våra största kreditpropåer.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Arbetet är förlagt på kontorstider och du kommer arbeta från vår kunds huvudkontor i Södertälje, 30 minuter från Stockholm. Det finns möjlighet till hybridarbete. Uppdraget är till en början under 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund inom ekonomi eller juridik. Minst 2 års erfarenhet av kreditanalys av företag. Du har goda datorkunskaper framförallt i Officepaketet. Du talar svenska och engelska obehindrat. 

Som person är du kommunikativ en riktig problemlösare som har en hög analytiskförmåga. Du trivs att samarbeta i team men även att arbeta självständigt. Du är affärsmässig och förstår och tillämpar affärsprinciper, du kan fokuserar på kostnader, intäkter, marknader och effekter ur ett ekonomiskt perspektiv. Visar intresse för den kommersiella delen av verksamheten.

 

Alla lediga jobb