TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredit- och kravansvarig till Svea Ekonomi

För dig som kan leasing, är affärsdriven samt utvecklingsorienterad, och vill tillhöra ett av Sveriges framgångsrikaste bolag.

I rollen som Kredit- och kravansvarig på Svea Ekonomi i Solna hamnar du i hjärtat av bolagets Leasingverksamhet. Du förväntas ta ansvar för kreditbedömning och analys av nya krediter för kunder, både företag och borgensmän. Med hjälp av komplexa analyser ser du till att bygga dina beslut från grunden, alltid med fokus på kundens välmående.

Låter ovan intressant? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Svea Ekonomi är en entreprenöriell organisation med en familjär stämning där anställda har möjlighet att utvecklas inom sitt yrke, och uppmuntras till att bidra till utveckling av bolagets tjänster. 

Du kommer att sitta i nyrenoverade, och välinredda lokaler i anslutning till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Som en av medarbetarna på Leasing får du arbeta i en intensiv miljö där ingen dag är den andra lik och där kundrelationen står i fokus.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kredit- och kravansvarig på Leasing tillhör du en avdelning på 10-tal personer som alla har diverse ansvarsområden. I din roll kommer du dagligen arbeta med 

Rollen innebär en kontinuerlig kontakt med både leverantörer och slutkunder så det är mycket viktigt att du har en förmåga att etablera goda kontakter. Du kommer att vara involverad i utvecklingen av Leasingavdelningens processer inom kredit- och kravhantering. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, med flexibla arbetstider. Start sker omgående, efter överenskommelse. 

 

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för tjänsten behöver du ha gedigen erfarenhet av kreditgivning och kravhantering, helst från liknande verksamhet så som Svea Ekonomi. Vi tror även att genuint intresse för juridiska aspekten av rollen är ett stort plus. 

Som person är du serviceminded, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du förväntas ha kvalitetsfokus i samband med bearbetningen av olika ärenden men även samarbetsförmåga då du kommer att utveckla relationer såväl internt som externt. Om ledord som engagemang, kompetens och handlingskraftig beskriver din personlighet ytterligare, då kan du vara rätt person för Leasingavdelningen på Svea Ekonomi. 

Alla lediga jobb