TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare omgående till kund i Stockholm

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare och kan norska? Kan du starta omgående? Läs mer här!

Vill du bli del av ett team inom kreditbedömning där du självständigt får besluta i kreditärenden för nya och befintliga företagskunder på den svenska och norska marknaden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare hos vår kund kommer du att få jobba nära verksamheten och du blir en del av ett team på 10 kredithandläggare. Du kommer ha mycket kundkontakt med fokus på den norska marknaden, där du ansvarar för och genomför kreditbedömningar av företagen. 

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå fram till och med 31/12 2019, med möjlighet till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler på kungsholmen i Stockholm och du blir en del av ett team på 7 personer inom kreditbedömning. 

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell för tjänsten som kredithandläggare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter mot företagskunder. Då du kommer att jobba mot den svenska och norska marknaden är det viktigt att du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i både svenska och norska. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande. 

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad då du kommer att jobba med flera processer samtidigt. Vidare trivs du att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb