TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare omgående till kund i Stockholm

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare? För vår kunds räkning söker vi en kreditbedömare med start omgående. Läs mer här!

Vill du bli del av ett team inom kreditbedömning där du självständigt får besluta i kreditärenden för nya och befintliga företagskunder på den svenska marknaden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare hos vår kund kommer du att få jobba nära verksamheten och du blir en del av ett team på 10 kredithandläggare. Du kommer ha mycket kundkontakt och där du ansvarar och kontrollerar kreditutnyttjande. 

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du att: 

Utöver ovanstående har avdelningen telefontid mellan 8-17 för kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler i Stockholm och du blir en del av ett team inom kreditbedömning. 

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell för tjänsten som kredithandläggare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande. 

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad då du kommer att jobba med flera processer samtidigt. Vidare trivs du att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb