TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare till EnterCard

Till EnterCard söker vi dig som vill jobba som kredithandläggare där du både får jobba med administration och kundservice!

Vill du utvecklas inom bank och finans genom att jobba som kredithandläggare i ett härligt och familjärt team i centrala Stockholm? Då kan du vara den vi söker till EnterCard. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba självständigt med kreditansökningar i en roll med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Detta är ett vikariat fram till september 2021 där du kommer att få den utbildning som krävs för att bli certifierad kredithandläggare. Det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kredithandläggare. Varmt välkommen med din ansökan!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du hantera kreditbedömningar men även ha kundkontakt via telefon. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt fram till och med 30 september 2021. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli en del av ett team på 11 personer och EnterCard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. I teamet APH (Application Handling) turas man om att vara på kontoret för att hantera de administrativa uppgifter som ej kan hanteras på distans. Introduktion kommer dock att hållas på kontoret för att du ska få bästa möjliga start. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kredithandläggare ser vi att du:

Meriterande om du har:

Alla lediga jobb