TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare till EnterCard under sommaren

Till EnterCard söker vi dig som vill jobba som kredithandläggare i sommar där du får jobba med administration och kundservice!

Vill du utvecklas inom bank och finans genom att jobba som kredithandläggare i ett härligt och familjärt team i centrala Stockholm? Då kan du vara den vi söker till EnterCard. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta som kredithandläggare  i en roll med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Detta är ett sommarjobb och är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kredithandläggare. Varmt välkommen med din ansökan!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du hantera kreditbedömningar men även ha kundkontakt via telefon. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag över sommaren med start 1 juni fram till och med sista augusti 2021. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli en del av ett team på 11 personer och EnterCard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. I teamet APH (Application Handling) turas man om att vara på kontoret för att hantera de administrativa uppgifter som ej kan hanteras på distans. Introduktion kommer dock att hållas på kontoret för att du ska få bästa möjliga start.  

Arbetstiderna är 8.30-17.00 måndag-fredag, och vid behov så kan även eftermiddagspass behövas och då är tiden 11.30-20.00 måndag-torsdag, arbetar man en eftermiddagsvecka så arbetar man 8.30-17.00 på fredagen.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kredithandläggare ser vi att du:

Meriterande om du har:

Alla lediga jobb