TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundansvarig säljare till Atea

Kundansvarig säljare / Kam till Atea i Stockholm

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som kundansvarig säljare / KAM med fokus på Ateas totala utbud av varor och tjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

"Det är en häftig känsla att kunna erbjuda våra kunder det mesta av det bästa inom it-infrastruktur. Jag trivs även med att jobba så nära drivna och positiva medarbetare. Det finns oändliga möjligheter att utvecklas inom det område jag brinner för mest. På Atea kan man alltid vara säker på att man får en glädjefylld arbetsdag!" – Carl Johan Brogårdh, Account Manager på Atea.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor handlingsfrihet, och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Hos oss är personalen vår främsta tillgång därför ser vi till att du får en gedigen introduktion och upplärning på hela Ateas erbjudande. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Kundansvarig säljare / KAM kommer du att jobba med försäljning av Ateas lösningar och tjänster inom it-infrastruktur i Stockholm. En central del är att skapa en förståelse av våra kunders verksamheter och organisationer samt att bygga relationer med kunder och samarbetspartners. Genom noggrant kundplansarbete kommer du att ta fram affärsplaner för din målmarknad. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Som kundansvarig kommer du att leda kundteam, driva försäljningen och säkerställa lönsamhet.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Kundansvarig säljare är:

Bedriva försäljning av Ateas lösningar och tjänster.
Skapa förståelse kring kundernas verksamheter och bygga relationer med både kunder och samarbetspartners.
Etablera kundplaner och med dem arbeta fram en affärsplan.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten för att bidra till kundens lönsamhet. Du identifierar nya och utvecklar befintliga affärsmöjligheter samt driver enligt Ateas säljprocess. Du kommer att ingå i ett ambitiös och härligt säljteam som består av 8 duktiga säljare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är affärsorienterad, har en god analytisk förmåga och är nyfiken på hur vi tillsammans med våra kunder kan utveckla deras verksamhet genom it. Du har en rådgivande roll för dina kunder och därför är förståelse för kundens behov, mål och strategier en viktig förutsättning i ditt arbete. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du trivs i en dynamisk roll och har en positiv inställning till förändring. Du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll och är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Alla lediga jobb