TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till Swedbank Finans i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba med långsiktiga relationer som Account Manager på Swedbank Finans i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Är du intresserad av att vårda långriktiga kundrelationer? Tycker du att kundbemötande är roligt och drivs du av att få göra kunderna nöjda? Trivs du i en rådgivande roll där du får vara ansiktet utåt? Nu söker vi till Swedbank Finans en Account Manager till deras avdelning AutoPlan på huvudkontoret i Sundbyberg. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Avdelningen AutoPlan hos Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Som Account Manager kommer du att ha en central roll för att fortsätta vårda befintliga kundkontakter och arbeta både proaktivt och aktivt. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager kommer du bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 08.30-17.00. Tjänsten är tänkt att starta omgående och kommer att pågår till sista mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta i Swedbanks huvudkontor som är placerat i Sundbyberg med goda kommunikationsmöjligheter. 

VEM ÄR DU?

 

För att trivas i denna roll tror vi att du:

Som person gillar du att jobba effektivt och är självständig i ditt arbete. Du har en god förmåga att kommunicera och kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt engelska. 

Alla lediga jobb