TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundlageransvarig

Vi söker dig som brinner för kundrelationer och logistik

Som kundlageransvarig är du ansvarig för drift och utveckling av ett kundlagerkoncept. Tjänsten är ett längre konsultuppdrag med placering i Örebro eller Karlskoga.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund har ett antal kundlager geografiskt spridda över hela landet. Kunderna administrerar lagret med hjälp av en handdator. Tjänsten innebär ett antal resdagar per år.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundlageransvarig underhåller du relationen med kunder, presenterar konceptet och agerar som projektledare vid uppstart av nya lager. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Administrera kundlager i affärssystemet
- Planera och iordningställa kundlager/container
- Inventera kundlager
- Ge support och felavhjälpning till kund

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer dagligen ha kontakt med kunder, centrallager, säljorganisationen och flera andra interna och externa kontaktytor. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och pågå i ett år.

VEM ÄR DU?

Vi söker sig som har erfarenhet inom logistikområdet. Du har god datorvana och erfarenhet inom något större affärssystem. Då tjänsten innebär resor till företagets kunder är B-körkort ett krav.

Du är en person som trivs med att bygga och vårda kundrelationer. Vidare har du ett noggrant och systematiskt arbetssätt. Du agerar på eget initiativ och arbetar självständigt.

Alla lediga jobb