TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundsamordnare till Stockholm

Vi söker en kundsamordnare till vår kund inom försäkringsbranschen i Stockholm!

Trivs du med att ha många kontaktytor, brinner för att göra det lilla extra för kunden och har tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller support? Då kan du vara rätt person för det här uppdraget! Vi söker nu en kundsamordnare till vår kund inom försäkringsbranschen i Stockholm. Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som pågår till och med 2023-12-29. Uppdraget är på heltid och du kommer sitta i vår kunds lokaler i centrala Stockholm. 

Du kommer tillhöra en ny avdelning som äger och utvecklar processen för det operativa kundmötet genom att förbättra, förenkla och effektivisera för deras arbetsgivarkunder. Tillsammans skapar de ett gemensamt arbetssätt som möjliggör att kunden möter en kontaktväg in.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av kundtjänst, supportdesk eller liknande och trivs med att ha många kontaktytor. Du är service minded och tycker det är roligt att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Vidare är du lyhörd och har god förmåga att ta till dig och förmedla vidare ny information. För rollen krävs även god datorvana samt god svenska i såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb