TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservice till fackförbund i centrala Stockholm!

Fackförbund för akademiker söker medarbetare till deras kundtjänst i Stockholm för att stötta upp fram till årsskiftet.

Drivs du av att leverera högsta möjliga service till kunder? Vill du jobba med medlemsservice på ett av Sveriges största fackförbund fram till årsskiftet i nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg i Stockholm. Välkommen till ett stabilt och trevligt gäng med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst till ett trevligt team på ett intressant och välkänt förbund.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start fram till jul eller årsskiftet 2021.
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta tillsammans med trevliga och erfarna kollegor där alla tillsammans bidrar för att ge den bästa kundupplevelsen och stötta organisationen internt.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundservicemedarbetare kommer du:

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta 37,5 h i veckan med start så snart du bara kan.
Uppdraget pågår till årsskiftet och du blir en del av kundserviceteamet på 6 personer som sitter i nya fräscha lokaler på Östermalm i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av kundtjänst, administration och/eller service. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska och är van att hantera både telefon och dator som arbetsverktyg. Vi tror att du är serviceinriktad, prestigelös och noggrann till ditt sätt. 
Det är viktigt för oss att du delar vår ambition om att vara hjälpsam, alltid ha en samarbetsvilja och kommunicera med en professionell ton. Du får gärna vara en person som kan lite om mycket då det är en del att ta in i starten och det hjälper om man är snabblärd.

 

Alla lediga jobb