TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundserviceagent till Entercard i Stockholm

Entercard behöver stärka upp kundserviceteamet i Stockholm med en ny kollega till en mångsidig och utvecklande roll.

Entercard söker nu en agent med multifunktionella färdigheter till teamet i Stockholm. I denna roll kommer du hantera både utgående och inkommande samtal, och vara delaktig i olika aspekter av kundservice, försäljning och information. Var med och bidra till att ge den bästa möjliga servicen till deras kunder.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Du får ett varierande och serviceinriktat jobb inom kundtjänst, både med inkommande och utgående samtal, och du kommer ingå i ett glatt och positivt team som kännetecknas av samarbete.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen genomför du utgående och tar emot inkommande samtal med kunder för att identifiera behov och erbjuda rätt servicenivå. Samtalsformerna inkluderar service-samtal, försäljningssamtal, informationsamtal, etc.

Du ska bland annat:

Värt att veta

Arbetstiderna är förlagda 09:00-17:00 på vardagar och när du är trygg och självgående i ditt arbete finns möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Konsultuppdraget förväntas starta så snart rätt person är på plats och pågå i 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Entercard sitter i fina lokaler på Olof Palmes gata i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll ser vi att du har kunskap om eller erfarenhet av konsumentfinansiering samt tidigare erfarenhet av kundservice inom ett callcenter eller liknande miljö.

Du bör vara kommunikativ, kundorienterad, och försäljningsinriktad med förmågan att vara en bra lyssnare och samtidigt vara medveten om din påverkan på andra. Vi värdesätter en mångsidig och strukturerad approach med uppmärksamhet på detaljer. Grundläggande teknisk erfarenhet är viktigt.

Vi söker dig som kontinuerligt strävar efter förbättring och som genuint drivs av att hjälpa kunder och lösa deras problem. Du är öppen för förändring, nyfiken och strävar ständigt för att förbättra vår service samtidigt som integriteten bevaras.

Alla lediga jobb