TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare inom spelansvar till ATG

Vill du vara med på resan att leverera världens bästa spelupplevelse? ATG söker kundservicemedarbetare till gruppen för spelansvar

Är du en analytisk person som trivs i en kundserviceroll och är van att ha telefon som ditt främsta arbetsverktyg? Har du ett stort intresse för sport och spel och tycker, precis som vi, att det är viktigt med ett ansvarsfullt spelande? Då ska du läsa mer om rollen som RG-agent till ATG i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som RG-agent (Responsible Gambling) hos ATG är du med och bidrar till ett säkert och sunt spelande hos ATGs kunder. Spelaransvaret är ATGs största hållbarhetsfråga och här finns möjligheten att delta i det viktiga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att hantera utgående och inkommande telefonsamtal med ATGs kunder och du kommer att:

Värt att veta

I rollen som RG-Agent hos ATG blir du en del av ett team på fem personer. Du rapporterar till Manager Customer Service RG & KYC Operation. Din arbetsplats kommer att vara i Hästsportens hus vid Solvalla, Bromma och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl. 8:00-17:00. Du kommer att få en utbildning i spelansvar för att ha en bra grund att stå på. Rollen kräver arbete på plats på kontoret.

ATG värderar sina medarbetare högt och deras ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. De satsar på nöjda och friska medarbetare och har bland annat en företagstränare som jobbar heltid med medarbetarnas hälsa och välmående.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som förväntas pågå under 3 månader med möjlighet till förlängning.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är tillgänglig i sommar och med erfarenhet av en liknande roll från kundservice. Som person är du ansvarstagande och analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

Rollen kräver god datorvana i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift.

Alla lediga jobb