TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare med erfarenhet av logistik

Zendr i Solna söker nu en ny medarbetare till deras framgångsrika kundserviceteam. Är det du?

Vill du vara med på en tillväxtresa hos Zendr där du som medarbetare får utvecklas och vara med att bygga något stort och påverka företagets framtid på ett meningsfullt sätt? Att vara en del av teamet på kundservice gör dig till en viktigt kugge i framgångshjulet som är i rullning vid företaget. Har du erfarenhet av kundservice och logistik kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Zendr är ett familjärt företag där du som medarbetare välkomnas till ett härligt gäng. Zendr sitter i ljusa fina lokaler i Frösundavik där du tillsammans med kundserviceteamet sitter i öppet landskap. Alla får en god och trevlig start på dagen med en frukost som dukas upp.

Du som medarbetare har tillgång till gym som finns i lokalen och utanför dörren har du härliga promenadstråk i Hagaparken.

Kundserviceteamet består idag av fyra personer där du kommer att bli en del av ett drivet gäng som tillsammans strävar efter att ge kundservice i världsklass. Med en dedikerad och prestigelös ledare får du möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Frukost
Frukost
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare vid Zendr kommer du bland annat:

Värt att veta

Företagskulturen genomsyras av gemenskap som byggs upp och förstärks genom att alla jobbar på kontoret. Arbetstider är vardagar 8:00-17:00.

Detta är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning, med start så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Du som söker har erfarenhet av kundservice och kunskap inom logistik. Du behöver förstå alla flöden som en försändelse har och vilka utmaningar som kan uppstå längs med vägen. Som person är du positiv, kommunikativ och drivs av att bemöta kunder på ett professionellt sätt.

Vidare är du nyfiken och har en god energi som du delar med dig av i teamet. Du tar ansvar för dina egna uppgifter och utveckling men är även en lagspelare som strävar efter att nå gemensamma mål. Då företaget är på en tillväxtresa är det viktigt att du har lätt att ställa om då det kan komma nya riktlinjer och rutiner längs med vägen. För rollen behöver du kunna flytande svenska i tal och skrift samt besitta goda kunskaper i engelska. 

Alla lediga jobb