TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare teamlead 50% till Orkla

Nu söker vi en erfaren kundservicemedarbetare på deltid till Orkla i Solna, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Har du flerårig erfarenhet av kundservicearbete och dessutom en bakgrund inom ekonomi och / eller finans? Har du dessutom jobbat förbättringsarbete inom dagligvaruhandel och är redo att ta teamlead? Nu söker vi dig som är kommunikativ, lyhörd och lösningsorienterad för ett spännande konsultuppdrag på 50% hos Orkla i Solna, Stockholm. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du stötta nuvarande Customer Collaboration Manager och ta lead vid behov. Läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Orkla är den ledande aktören i Norden när det gäller varumärken och konceptlösningar för dagligvaruhandel, apotek, bagerier och storhushåll. Med deras starka närvaro i Sverige och omfattande lokal produktion är dem stolta över att vara en ledande kraft inom branschen. Deras anläggningar sträcker sig från Eslöv i söder till Falun i norr, vilket gör att de kan erbjuda sina kunder en pålitlig och högkvalitativ service i hela regionen.

Orkla strävar efter att etablera en företagskultur där affärsområden och bolag samarbetar på ett effektivt sätt och arbetar tillsammans i harmoni. Deras mål är att skapa starka team som bygger på ömsesidig respekt och förståelse. De är ett företag som brinner för att främja samarbete och gemenskap.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du hjälpa till och avlasta nuvarande Customer Collaboration Manager och ta lead vid behov och leda samt fördela arbetet i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

Det här är ett konsult uppdrag på 50% som startar omgående och pågår t.o.m. december 2023. Du kommer vara anställd av TNG men arbeta i Orklas lokaler i Solna.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av operativt kundservicearbete och en bakgrund inom finans. kundtjänst som jobbat med förbättringsprojekt, gärna systemimplementation, systemstark med erfarenhet av SAP. Du har tidigare arbetat med processförbättringsarbete samt implementerat ärendehanteringssystem. Vidare har du erfarenhet av cash collection/OTC. Det är meriterande om du har kunskaper inom SAP och FMCG-branschen (gärna inom dagligvaruhandeln).

Alla lediga jobb